DruštvoKultura

BESKRAJNA ljubav tema je zbirke pesama Nataše Zorić Živanović – Zakazana je i promocija

U utorak 21. februara od 19 sati u Hotelu Crystal Light biće organizovana promocija zbirke pesama “BESKRAJNA” Nataše Zorić Živanović.

Knjiga “BESKRAJNA” je druga zbirka pesama koju je izdala inače pripadnica Policijske uprave Niš, Nataša Zorić Živanović. Ona je uspela da na najbolji način uklopi svoj radni poziv, dar prema pisanoj reči i ljubav prema umetnosti.

“Zbirka poezije BESKRAJNA je posvećena na prvom mestu mojim sinovima Alekseju i Andreju, dok je na koricama jedna divna Danica koju puno volim. Tema zbirke je ljubav prema životu, inspiracije je bilo na pretek jer sve što vidite oko sebe jeste inspiracija”, kaže Nataša.

Kroz 74 pesme koje se nalaze u zbirci protkana je i ljubave prema zavičaju koji Nataša tako rado pominje.

“Moje pesme su životne, svako od nas može u njima da se pronađe. Nema posebnog reda i pravila kako su poređane pesme, svaka je specifična i svako ko bude čitao imaće svoje viđenje”, kaže Zorić Živanović.

Udruženje književnika “Čegar” čiji je Nataša član dali su punu podršku za izdavanje zbirke ali i za zakazanu promociju, jer kako ona kaže nakon više od dve decenije boravka u Nišu, naš grad je prigrlio na najlepši način.

Promocija zbirke pesama “BESKRAJNA” Nataše Zorić Živanović zakazana je za utorak 21. februar od 19 sati u Hotelu Crystal Light.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com