Sport

Beron trojkom odveo Zvezdu u finale Kupa Radivoja Koraća

Crvena zvezda savladala je ekipu Mege Bemaks rezultatom 80:79, u neizvesnoj i uzbudljivoj utakmici.

Bili Beron trojkom koju je dao u poslednjim trenucima meča obezbedio je plasman crveno-belima u finale Kupa Radivoja Koraća.

Mega je imala šansu u poslednjoj sekundi meča dođe do pobede, ali je Kendrik Peri promašio.

Publika u Nišu imala je priliku da pogleda neizvesnu utakmicu od samog početka. Izabranici Dejana Milojevića silovito su ušli u meč i odlično odigrali prvu četvrtinu.

Foto: Luka Glišović

U drugoj četvrtini kao da nije izašla na teren sta ekipa Mege koja je ubacila svega 9 poena. Košarkaši Zvezde su vrlo brzo ušli u svoj ritam i ubedljivo dobili drugu četvrtinu 23:9.

U drugom poluvremenu obe ekipe pokazale su borbenost i želju za pobedom. Mega je odlično startovala i preokrenula rezultat u svoju korist. Zvezda je držala priključar i treća deonica završena je rezultatom 60:58 u korist Mege.

Foto: Luka Glišović

Dobra odbrana i želja u napadu obeležili su poslednju četvrtinu. Na 19 sekundi do kraja utakmice Mega je imala prednost od 2 poena, a Crvena zvezda napad. Dejan Milojević odlučuje se da ekipa ne pravi faul već da se brani. To je iskoristio Bili Beron, koji je pogodio za 3 poena sekund pre karaja utakmice i obezbedio Zvezdi finale.

Crvena zveda u finalu Kupa Radivoja Koraća igraće sa pobednikom drugog polufinalnog meča u kome se sastaju Partizan i FMP, a koji je na programu od 21,00 čas.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com