DruštvoVirus Korona

Beograd i Niš zatvoreni od petka do ponedeljka

Predsednik Aleksandar Vučić je za RTS rekao da ne misli da smo daleko ili blizu donošenja odluke o zabrani kretanja u trajanju od 24 sata i da se to procenjuje na dnevnom nivou. Najavio je da će ubuduće najverovatnije vikendom policijski čas biti od petka do ponedeljka.

„Subota prepodne nas je skupo koštala, jer su mnogi roštiljali po izletištima. Odmah vam kažem da će najverovatnije to biti od petka do ponedeljka, ali se još ne zna od koliko sati u petak. Videćemo šta kažu lekari. Sasvim izvesno ćemo doneti ovu meru i sasvim izvesno za Beograd i Niš, za ostale gradove ćemo videti“, najavio je Vučić.

On je rekao u emisiji Upitnik da se te mere donose da bi se sačuvali životi ljudi.

“Ako mere za čuvanje života nekoga čine uznemirenim, žao mi je zbog toga, ali će život imati prioritet. Svakog čoveka”, rekao je Vučić.

Istakao je da je Srbija bila u težoj situaciji nego 95 ili 96 odsto zemalja jer je imala veliki ulazak ljudi proporcionalno broju stanovnika – 400.000 osoba. Dodaje da je sada to dobrim delom stavljeno pod kontrolu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Nis kao grad ima najmanje jer je vecina obolelih iz cele juzne srbije i kosmeta a transportuju ih na infektivnu u nisu.Vodite ih za bg a nis ostavite na miru jer 98 % nislija postuje zabrane kretanja.

  2. Uvesti policiski cas od 24h,ne sami za Nis,nego ceo niski region. Zivim u mestu u okolini Nisa,vidim koliko se narod krece tamo amo,sede ispred prodavnica,druze se…..

  3. Aj majmune reci jos koliko migranta trebas jos da prosvercujes u Srbiju dok koristis ovaj policijski cas za to, a ne da nas jebes ovde!Reci ljudima jos koliko ce ovo naseljavanje da traje i da nam se konacno skines s grbace i odjebes s policijskim casom! Poceo si i da nam odredjujes kako da zivimo i punis nam mozgove o virusu, skreces paznju dok tovaris migrante po celoj Srbiji i bogatis se na tome olosu bedni, prodani! Sreca tvoja pa ce uvek da ima onih sto se prodaju za 1.000din da te bodre ovde, a100€ sto si obecao svakom punoletnom licu dok ti milijarde zaradjujes na muke ovog naroda siromasnog i napacenog, nabij ih sebi u dupe i umri veleizdajnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com