Kultura

Bend “Lavina” nakon uspešne turneje u Bugarskoj nastupa pred niškom publikom (VIDEO)

Mladi niški bend “Lavina” nakon uspešne koncertne turneje u Bugarskoj nastupa pred domaćom publikom u  klubu Oxygen Event Club u subotu 28. oktobra od 21h.

Bend Lavina, nastao je sredinom 2020. godine u Nišu. Većinu vremena nakon okupljanja članovi su proveli u pisanju i snimanju pesama sa albuma prvenca – ODYSSEY, koji je izašao sredinom novembra lane.

Foto: Lavina Instagram

Ove godine bend je snimio dva spota za pesme ‘ID’ i ‘Attrition’ u kojima je učestvovalo više desetina glumaca, statista tj. ljudi koji su nam pomogli da to izgleda onako kako su članovi benda zamislili.

Bend je nastupao u većim gradovima Srbije i u Zagrebu na festivalu “Wacken Metal Battle”.

Bend je ovog meseca imao koncert  Bugarskoj na kojem je uz podršku bugarskog metal benda “Deadscape” obišao veće gradove ove zemlje a to su Sofija, Plovdiv, Burgas i Varna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAVINA (@lavinametal)

Nakon nastupa u Bugarskoj održaće koncert u Nišu sa bendom “Quasarborn” iz Beograda uz njih nastupa i grupa The Synchronicity i to ovog vikenda u klubu Oxygen Event Club. Koncert će u isto vreme biti i tematska Halloween žurka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAVINA (@lavinametal)

Naredni nastupi su zakazani za 25. novembar u Makedoniji (Skoplje) i 26. novembar u Grčkoj (Solun) uz podršku grčkog benda “Within Progress”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com