Region

Beloj Palanci srebrni kofer na Međunarodnoj izložbi u Kruševcu

Turistička organizacija Bele Palanke osvojila je 2. mesto u kategoriji audio-video publikacija na 15. Međunarodnoj izložbi turističkih publikacija „Kofer slova“ koja je održana minulog vikenda u Kruševcu.

Direktor Turističke organizacije Bele Palanke Miloš Lilić je izjavio da je ta organizacija osvojila nagradu promo filmom urađenim za proslavu dana opštine.

Lilić je rekao da je reč o filmu koji promoviše turizam, ali i celu Belu Palanku.

Manifestacija koju već tradicionalno u jesen organizuje Turistička organizacija Kruševca, ove godine je okupila tridesetak turističkih organizacija iz Srbije i inostranstva, a nagrade su podeljene u devet kategorija.

Stručni žiri ocenjivao je izmedju ostalog i sajtove turističkih organizacija, suvenire, jendolisne i višelisne publikacije, kao i najooriginalnije pkublikacije.

Učesnici 15. Međunarodne izložbe turističkih publikacija „Kofer slova“ imali su priliku i da obiđu znamenitosti toga grada između ostalog i park minijatura na Bagdali i novi avantura park na Jastrepcu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com