DruštvoVideo

Bazeni počeli sa radom. Čekaju se još sunce i kupači

Bazeni u Sportskom centru “Čair” napunjeni su vodom i od danas su zvanično počeli sa radom. Prvi kupači već su zaplivali u zatvorenim bazenima, dok će oni na otvorenom sačekati lepše vreme.

 

Bazeni koji su u zatvorenom prostoru sve vreme su bili spremni i čekali posetioce, one koji rekreativno tu dolaze, ali i sportske klubove koji ih koriste za treninge. Voda je mirovala zbog virusa. Bazeni su otvoreni, ali će raditi po određenima pravilima i merama koje je već propisala Vlada Srbije. Prema rečima direkotra marketinga SC “Čair” Ilije Krstića jasno će na tablama biti naznačena pravila ponašanja kojih ćemo morati da se pridržavamo.

“Moraće da se drži odstojanje, u redovima prilikom kupovine karata obavezne su maske, prilikom ulaska koristiće se dezo barijere, obavljaće se dezinfekcija ruku”, kazao je Krstić.

Foto: V.M.

Krstić je istakao da je proširen prostor oko dečijih bazena. Prostor za odmor i ležaljke je sada komotniji i veći.

“Spremni su tereni za odbojku, tereni za bagminton će takođe biti spremni, u upotrebi će biti i teren za mali fudbal”, rekao je Krstić i dodao da će biti nastavljena saradnja sa Narodnom bibliotekom, ali je najavio i novine koje će biti uvođene iz nedelje u nedelju.

Bazeni Sportskog centra “Čair” mogu u svakom trenutku da prime između tri i četiri hiljade kupača. Najveći broj prodatih karata u prethodnoj sezoni je bio 3.700, istakao je Krstić i dodao da je bazen potpuno bezbedan.

“Voda mora da bude besprekorna čista, a bazeni bezbedni. Imamo dovoljan broj spasilaca i to je ono što je najbitnije”, rekao je Krstić.

Svakog radnog dana bazeni će biti otvoreni u periodu od 11 do 19 časova, a vikendom od 11 do 19. Cena karte je nepromenjena, 300 dinara za odrasle i 100 dinara za decu. Za mališane do tri godine ulaz je besplatan.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com