DruštvoSport

BAZAR SPORTA okupio veliki broj Nišlija

Promocija sporta i zdravog života

Prvi BAZAR SPORTA okupio je veliki broj Nišlija, sportista, sportskih radnika i ljubitelja zdravog života koji su sinoć prošetali crvenim tepihom koji je postavljen na prostoru od Hale “Čair” ka Klizalištu i dobro se zabavili.

Sportski centar “Čair” je do 18. avgusta u vremenu od 19 do 20:30 časova okupio sportske klubove koji na upravo ovom prostoru drže pokazne treninge, treneri rado odgovaraju na radoznala pitanja roditelja a deca imaju priliku da vide svoje drugare kako vredno vežbaju.

“Lepo je po prvi put videti brojne niške klubove na jenom mestu kako promovišu svoj rad i sport pre svega. Veliko je interesovanje Nišlija i to me posebno raduje. Ovo je samo jedan od načina kako mi iz Sportskog centra “Čair” možemo da damo vetar u leđa našim niškim klubovima, pomagaćemo koliko god možemo jer je svima nama potrebno više sporta i zdravog života”, kaže za Niške Vesti Branka Aranđelović, direktor SC “Čair”.

Bazar zdravlja: Foto: SC Čair Niš

Na Bazaru učestvuje 16 organizacija sa ciljem prezentacije sportskih aktivnosti, zdravih stilova života i promocije prve pomoći nakon povrede.

Branka Aranđelović, direktor SC Čair

“Ova manifestacija idelana je prilika za roditelje i decu koja se nisu bavila sportom do sada da dođu na naš “Bazar sporta” i izaberu sport kojim će se baviti. Pored sportskih kolektiva posetioci će moći da se upoznaju i sa davanjem prve pomoći kod povreda i značajem zdrave ishrane za pravilan razvoj. Nadam se da će ovaj naš Bazar postati tradicija jer – svaki profesionalac je jednom bio početnik”, završila je Aranđelović i još jednom pozvala Nišlije da se večeras i sutra prošetaju do Parka Čair.

Brojna dešavanja u Sportskom centru Čair možete da pratite i preko njihovih profila na društvenim mrežama.

FACEBOOK + INSTAGRAM 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com