Sport

Batak: Protiv Voždovca igramo napadački i za sva tri boda

Fudbaleri Radničkog u petak od 19 časova gostuju ekipi Voždovca, u premijernoj utakmici devetog kola Superlige Srbije.

Radnički u ovaj duel ulazi kao petoplasirani na tabeli sa 16 bodova na svom kontu, dok je Voždovac na 11. mestu sa šest bodova manje od Nišlija.

Duel u Beogradu najavio je šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak.

“Pred nama je još jedan veoma zahtevan meč. Voždovac je dobar tim, uvek je neugodno igrati utakmice na njihovom terenu koji je specifičan, a pokušaće i da se iskupe posle visokog poraza u prošlom kolu. Svesni smo težine zadatka koji je pred nama, ali smo i potpuno spremi da ispunimo naš cilj, a to su tri boda. Uslovi u kojima ćemo igrati ne smeju da nam budu nikakav izgovor. Moramo da pružimo maksimum, a ukoliko budemo na nivou sa poslednjeg gostovanja protiv TSC-a, možemo da se nadamo uspehu. Biće mnogo bitno da što pre postignemo gol. To nam je nedostajalo u subotu na meču sa Čukaričkim i zato smo ostali bez dva boda. Radili smo na realizaciji i verujem da ćemo naše planove sutra sprovesti u delo”, izjavio je Batak.

Radnički će, u odnosu na utakmicu protiv Čukaričkog, biti jači za jednog od najvažnijih igrača.

“Videlo se prošle subote koliko nam je Nemanja Кojić nedostajao, tako da ćemo njihovim povratkom u tim moći mnogo bolje da se organizujemo u napadu i bićemo opasniji pred golom domaćina. Кako nam je namera da odigramo napadački i na sva tri boda, jasno je da smo razrešili najveći problem i dilemu koju smo imali oko najboljeg sastava koji će početi meč. Nažalost, Todor Petrović će propustiti i ovaj susret, ali ga očekujemo za sledeće kolo i okršaj protiv Mladosti iz Lučana. Nenad Šljivić je teže povređen i na njega neću moći da računam još neko vreme. Svi ostali igrači su spremni i u konkurenciji su za Voždovac”, završio je Batak.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com