Sport

Banjalučka brda pod nogama Nišlija

Ekipe iz Niša odnele su najviše nagrada na 44. novembarskim susretima izviđača, koji je održan prethodnog vikenda u gradu na Vrbasu. Ovo izviđačko takmičenje održano je u organizaciji OI 22.april iz Banja Luke.

U konkurenciji ekipa iz Republike Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije, ekipe iz Niša odnele su najviše nagrada. Prvo mesto pripalo je ekipi Avokado iz IO Lola, dok je drugo i treće mesto pripalo ekipama Pingvini i Indijanci iz OI Mija Stanimirović iz Niša. Nagrada za najbolju skicu puta pripala je Aleksi Budakoviću iz OI Mija Stanimirović.

Foto: OI Mija Stanimirović

Učesnici su se takmičili u raznim izvidačkim disciplinama, družili se sa vršnjacima iz drugih odreda, i prikazali veliku spretnost u snalaženju na nepoznatom terenu.

“Uz zahvalnost domaćinima na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu, možemo reći da su Nišlije prethodnog vikenda, savladale Banjalučka brda, i bili najbolji u tome”, ističu niški izviđači.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com