Politika

Banislav Jovanović: “Niš u kandžama medijskog mraka i jednoumlja”

„Dugo već ukazujemo na jednoumlje i medijski mrak u Nišu. Kada smo potražili prostor da održimo stranačku tribinu, pre par meseci, prvi smo na svojoj koži osetili sputavanje, od strane lokalne vlasti, da normalno radimo i funkcionišemo”, kaže Branislav Jovanović , odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da se situacija u gradu i društvu odavno odmakla kontroli.

„Korišćenje mesnih kancelarija za tribine za nas je već odavno prošlost. U vreme kada smo slali zahteve, lokalni čelnici su nesmetano držali tribine u tim istim kancelarijama što se i vidi na slikama, a mi smo dobili odgovor da zbog manjka službenika za nas nema prostora. U jednom trenutku su nam čak rekli da su im ljudi pomrli pa nema ko da radi i da nam otvori vrata”, ističe on.

On podseća da je njegova politička opcija takođe davno ukazivala i na hapšenja zbog političkog delovanja i, kako kaže, uglavnom su i o tome svi ćutali.

„Ukazivali smo i na gušenje demokratije i parlamentarizma, na korupciju i kriminal u gradu, trpleli smo uvrede i pretnje, a pokazalo se rušenjima bespravnih objekata i sudskim presudama da smo ipak bili pravu”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com