Politika

Bane Jovanović: Asfaltiranje puta između Niške Banje i sela Prosek je nenamensko trošenje novca

Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ oglasio se saopštenjem u kome navodi da je asfaltiranje puta između Niške Banje i sela Prosek nije bilo neophodno i smatra da je to nenamensko trošenje novca.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Grebanje asfalta na putu između Niške Banje i sela Prosek je čist zločin. Za ovo nenamensko trošenje para mora neko krivično da odgovara jer se radi o potpuno uređenom putu gde kolovoz nije oštećen, a asfalt po svim standardima kvalitetan. Radi se o čistom nabacivanju posla jer smo „vezu“ između Niške Banje i Proseka sa petljom prema auto putu Niš – Dimitrovgrad izgradili pre desetak godina“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

Jovanović tvrdi da je pre desetak godina izvršena celokupna rekonstrukcija ovog puta koji je, prema njegovim rečima, poput piste.

Ovaj put je finansiran sa otprilike sto miliona dinara i to preko Puteva Srbije odnosno  Republike i tadašnje Vlade Srbije. Ova vlast nije imala potrebe da radi bilo kakvu rehabilitaciju“, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

„Gospodo, vrlo brzo će izbori, pa ćemo videti vaše pravo lice. „Šminka“ asfalta tu ne pomaže, građani uvek znaju istinu, a izaći će sve vaše afere na površinu kad tad.“

Ključne reči

Povezane vesti

Jedan komnetar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close