Promo

Banca Intesa otvorila još jednu modernu ekspozituru u Nišu

Grad Niš je dobio novu, modernu Banca Intesa ekspozituru na adresi Vizantijski bulevar 21, gde će klijenti biti u prilici da se sretnu sa još komfornijim i prijatnijim ambijentom, koji će im pružiti potpuno nov doživljaj bankarstva.

Otvaranje renovirane ekspoziture Banca Intesa u Nišu; Foto: Srđan Bosnić

Sa ciljem da Banca Intesa bude mesto dobrodošlice, enterijer koji je u već prepoznatljivim bojama odiše toplinom i udobnošću gde svi posetioci ekspoziture mogu u ugodnom prostoru da obave bankarske transakcije, a zaposleni budu još dostupniji.

Fokusom na sve segmente klijenata i njihove potrebe nova ekspozitura pruža širok spektar usluga, sa isticanjem savetodavne uloge naših savetnika uz mogućnost da klijenti na brži, jednostavniji i diskretniji način zadovolje svoje bankarske potrebe.

Željko Petrović, direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima Banca Intesa; Foto:Srđan Bosnić

„Izuzetno sam ponosan što smo u prilici da našim klijentima obezbedimo, sveobuhvatan, moderan i prijatan prostor u kome će biti u mogućnosti da završe sve što im jepotrebno u domenu proizvoda i usluga, uz jaku podršku i dijalog sa našim savetnicima. Novim ambijentom smo želeli da im pružimo toplu dobrodošlicu i pokažemo da smo tu da odgovorimo na sve njihove zahteve. Na jednom mestu će biti u prilici da se posavetuju sa našim savetnicima kako za fizička lica, tako i za mali biznis, da porazgovaraju sa svojim Magnifica savetnicima, ili dobiju sve informacije od specijalista za stambene kredite, odnosno dodatno informišu ukoliko žele da se osiguraju ili investiraju u neki od naših Intesa Invest fondova. Siguran sam da će svi koji posete našu novu ekspozituru osetiti da, kao i u svim ostalim ekspoziturama, stojimo iza slogana „Brinemo o svemu što vam znači“, izjavio je Željko Petrović, član Izvršnog odbora i Direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom.

U okviru nove ekspoziture klijenti će moći da u bilo koje doba dana obave dinarske i devizne uplate i isplate zahvaljujući Zoni 24h, a pravnim licima je na raspolaganju i pouzdan uređaj za uplatu pazara. Pored digitalnog kutka, u ekspozituri je dostupan besplatan WiFi, kao i tableti na kojima se posetioci mogu dodatno informisati o Banca Intesa proizvodima i uslugama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com