Sport

BALKANS BEST FIGHTERS: Najbolji kik boks borci u Nišu

Međunarodni, četvrti po redu Balkans best figters, koji se i ove godine održava u Nišu od 15. do 17. novembra, okupiće najbolje evropske kik boks borce. Ovo je jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu kako po broju takmičara, broju zemalja koje učestvuju, ali i po organizaciji. Biće održan u hali Mika Antić i imaće humanitarni karakter.

Prošle godine je na ovom turniru snage odmerilo oko 700 učesnika iz 11 država. Ove godine se očekuje veći broj učesnika, možda čak i veći broj država. Turnir je otvorenog tipa, pa je čak i Egipat prijavio svoje borce, ali je zbog viza pitanje da li će i doći.

“Očekujemo jaku konkurenciju. Po sadašnjim najavama sve ekipe će doći u još jačem sastavu. Ne mogu nikoga da izdvojim, sve su to dobri borci.  Prošle godine su Mađari bili odlični. Očekujem i ove godine pravi spektakl”, rekao je organizator ove sportske manifestacije Srđan Radulović.

Kik boks klub Niš ove godine će braniti titulu. Trener Srđan Radulović kaže da je prošle godine nije očekivao, jer su nastupili u slabijem sastavu. Sada su kažu kompletni i očekuju veliki broj zlatnih medalja,  a naravno nadaju se i tituli.

“Niški kik bokseri ne strahuju ni od koga, mada su učešće najavili reprezentativci, državni, evropski i svetski prvaci. U kategorijama gde smo jaki, tu smo najači, tako da mislim da smo favoriti”, kazao je Radulović.

Okupljanje takmičara zakazano je za petak 15. novembar, kada će biti obavljeno merenje. Već sledećeg dana 16. novembra, od 10 časova počinju borbe, na četiri borilišta. Nadmetaće se i u nedelju 17. novembra do 20 časova, kada će biti poznati osvajači medalja i titula četvrtog po redu Balkans best figters-a.

PROČITAJTE I…

Kik bokserima kluba Niš šampionski pehar

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com