DruštvoZabava

Baka Vinka sa osamdeset vozi bagi i “drifta” legendarnog fiću (VIDEO)

Nišlija Jovan Mitrović poznatiji kao veliki ljubitelj legendarnog crvenog fiće, kojim se prošlog meseca odvezao na Kopaonik o čemu su Niške Vesti već pisale, ne prestaje da zabavlja javnost, pokazujući i svoju baka Vinku kako pored njega isto uživa u vožnji, samo kako kaže Jovan, interesantnih i posebnih vozila.

Baka Vinka ima 80 godina ali voli da se sa unukom dobro zabavi i provoza u njegovim intresantnim vozilima. Jovan je juće na svoj Instagram profil izbacio sliku baka Vinke i njega kako ona upravlja zanimljivim  bagijem. Veliki broj lajkova dokaz su da ljudima jeste ovo zanimljivo da baka koja ranije nikad nije vozila sada seda, hvata se za volan bagija i vozi. Nikada pre, naravno mislimo pre svoje 75, od kada je sa Jovanom vozila, ladu, golfa i fiću.

Kaže u mladosti nije imala priliku da vozi automobil jer su uvek živeli na selu i te poslove obavljali su drugi članovi porodice. U jednom od klipova našalila se ova baka i kaže da su joj ranije davali da vozi samo volove na ispašu, unuk Jovan joj je prvi put dao volan u ruke i svojski se potrudio da joj objasni kako da “tera” automobil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Mitrovic (@jocatf)

Oni koji već poznaju baka Vinku, iz Jovanovih klipova, koja živi u podnožju Suve planine, znaju da baka Vinki leže i drugi modeli pored bagija. Pre četiri meseca baka Vinka se provozala i poznatim Fićom.

Unuk Jovan ne odlustaje od ideje da baka nastavi da vozi i druge automobile i najavljuje nove avanture sa svojom baka Vinkom.

“Baka Vinka ima puno fanova, stalno ljudi pitaju kada će ona ponovo nešto novo da vozi. Ja volim da je snimam i volim da pokažem ljudima kako i naše bake u 80 godina umeju što-šta da urade, kako su odlučne i hrabre a ujedno i željne dobre zabave i smeha u ova siva vremena. Baka i ja se dobro zabavimo snimajući i slikajući se, njoj to malo promeni svakodnevnu rutinu koju ona ima, jer brine o domaćinstvu i puno toga uradi u toku dana. Ja je puno volim i na ovaj način pokušavam da na zabavan način provodimo vreme”, rekao je Jovan za Niške Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com