Društvo

Baka Dušičini mafini za Noletove titule

Teniski turnir Adria tour u Beogradu koji organizuje Novak Đoković i koji je humanitarnog karaktera je otvoren. Igra se još danas, a na terenu će se naći pored Đokovića i Aleksandar Zverev, Dominik Tim, Grigor Dimitrov, kao i  Viktor Troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Nenad Zimonjić, Olga Danilović kao i Jelena Janković.

Zahvaljujući ovom turniru Dušica Živadinović iz Niša došla je na ideju da 79 titula u karijeri Novaka obeleži sa svojim sugrađanima i to na najslađi način. Ona je parku Sveti Sava postavila svoj mali štand sa transparnetom  “Nole i Nišlije vas vole – 79 mafina za 79 titula”, a na štandu su se našli mafini koje je baka Dušica napravila za našeg Noleta.

“Novaka pratim od samog početka karijere, u noćima kada je igrao nisam spavala, 17 Grand Slam-ova, 8 Australian Open-a, 5 Vimbldona, svaka od tih pobeda je ispraćena”, priča baka Dušica prolaznicima koji zastaju kaj štanda da razmene sa njom poneku reč i našem teniskom heroju.

“Ideja je nastala ne tako davno, iz istinskog divljenja i želje da na neki način obeležim i proslavim sve uspehe našeg Noleta, ali i da podržim buduće jer znam da će ih biti još, a podrška svih nas njemu puno znači”, kaže Dušica.

Gledajući u svoje mafine baka Dušica kaže:

“Bilo bi mi drago da i Nole ovo vidi, ali ako se to i ne desi nije mi žao. Najvažnija je naša zahvalnost najbojem ambasadoru naše zemlje”, kaže Dušica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com