Društvo

Bajkeri prerušeni u Deda Mrazove uveseljavaju male pacijente

U utorak, 29.decembra od 12 sati, prerušeni u Deda Mrazove, članovi moto kluba MC Road Guardian iz Niša podeliće paketiće sa igračkama malim herojima na Dečijoj hemato-onkološkoj klinici u Nišu. Nakon toga posetiće i Specijalnu školu “Carica Jelena” i novogodišnjim paketićima obradovati đake koji pohađaju osnovnu školu.

 

 

‘’Na ovaj način i ove godine koja je po mnogo čemu drugačija od dosadašnjih nastavljamo sa tradicijom da prerušeni u Deda Mrazove ulepšamo praznične dane deci koja se leče na Dečijoj hemato-onkološkoj klinici’’- kaže Dejan Mijalkov, sekretar ovog moto kluba. Klub iza sebe ima više dobrotvornih akcija pod nazivom ” Vožnja prijateljstva”, u kojima sakupljeni novac doniramo Banci dobročinstva koju vodi Marina Adamović za pomoć onima kojima najviše treba’’ – kaže Dejan Mijalkov, sekretar ovog moto kluba.

Ustalili su i posetu deci sa posebnim potrebama u školi za osnovno i srednje obrazovanje „Carica Jelena“ iz Niša, gde uoči Uskrsa daruju decu poklonima,ali i učestvuju u njihovim radionicama ukrašavanja uskršnjih jaja, a za Novu godinu dele paketiće prerušeni u Deda mrazove.

Foto: V. P.

‘’Pred sam doček Nove godine delimo paketiće sa slatkišima mališanima i u centru grada. Prošle godine smo u saradnji sa NURODOR-om podelili paketiće  sa igričkama malim herojima sa Klinike za onkologiju u Nišu. Takođe prošle godine smo osvarili saradnju sa Kliničkim centrom u Nišu, domu Kulina i Gerontološkim centrom. Ovo su samo neki primeri onog što je već urađeno a pripremamo i nove humanitarne akcije’’- ističe Dejan Mijalkov .

Moto klub MC Road Guardian iz Niša  postoji od 2011. godine i broji dvadesetak članova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com