Društvo

Bajkeri i ove godine obradovali mališane koji praznične dane provode u bolničkoj postelji

Tradicionalno, i ove godine u susret Novoj godini, bajkeri članovi kluba “MC Road Guardian“ , obučeni u kostime Deda Mraza, svojim motorima došli su do Кlinike za pedijatriju UКC Niš i uz pesmu i počasnu vožnju ulepšali pretpraznični period mališanima koji se trenutno leče na nekom od odeljenja dečijih klinika Univerzitetskog kliničkog centra Niš.

Pored počasne vožnje motora, pod prozorima Кlinike za pedijatriju Univerzitetskog kliničkog centra Niš, ove godine deci su se pesmom obratili „moto Mrazevi“ i niški rok muzičar Dejan Najdanović Najda.

„Bajkeri su još jednom pokazali da su veliki ljudi. Po kišnom danu, nasmejani su došli da ulepšaju ovaj dan našim pacijentima i osmehom im izmame osmeh. Hvala im na tome jer su osmeh i pažnja ,više puta sam rekao, jako važni za svu decu sveta, a naročito za decu koja su zbog bolesti van svojih domova u vreme praznika“, rekao je direktor Univerzitotskog kliničkog centra Niš prof.dr Zoran Perišić.

Foto: UKC Niš

„Nama su motiv deca i njihov osmeh. Svi mi živimo za decu i ovo je nešto najmanje što možemo da učinimo da njima ulepšamo makar jedan dan koji provode u bolnici“, kaže predsednik kluba “MC Road Guardian“ Milan Stojiljković.

Foto: UKC Niš

„Meni su oči bile pune suza gledajući sa koliko ljubavi i posvećenosti ovi ljudi evo koliko godina već dolaze i izvlače najšire i najiskrenije osmehe svih naših pacijenata i nas zaposlenih. Taj osmeh , to je nejlekovitije sredstvo koje postoji jer dolazi iz srca i iz duše. Pesma koju smo im svi zajedno otpevali je nešto što verujem da će pamtiti dugo“, rekla je prof.dr Jelena Vojinović rukovodilac Кlinike za pedijatriju UКC Niš.

Foto: UKC Niš

Humanitarni defile bajkera, nastavljen je u centru, gde su nastavili podelu slatkiša deci.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com