Hronika

Automobil se prevrnuo u centru Niša, vozač srećom prošao sa lakšim povredama

Ekipa niške Hitne pomoći zbrinula je večeras dva muškarca nakon što se automobil prevrnuo u Ulici Vožda Karađorđa, preko puta Narodnog pozorišta u samom centru Niša.

 

„Mlađi muškarac, vozač automobil koji je izazvao udes zadobio je lakše povrede, dok je muškarac srednjih godina zbrinut iz preventivnih razloga, zbog stresa koji je doživeo. On se nalazio u automobilu u koji je udarilo vozilo koje se prevrnulo. Iako izgleda zastrašujuće, sve se dobro završilo“, rekli su u Hitnoj pomoći.

Foto I.P.

Prema rečima očevidaca, vozač automobila niških registarskih tablica je prošavši kroz raskrnicu kod Narodnog pozorišta u jednom trenutku udario u ivičnjak zbog čega se vozilo prevrnulo za 180 stepeni i zaustavilo na krovu.

Vozilo je prilikom prevrtanja udarilo u zaustavljeni automobil.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. A zašto je drugi automobil bio zaustavljen na kolovozu? Neće se taj leba najesti od osiguranja.

    1. Pa verovatno cekao zenu da izadje iz Idea.. Verovatno se uplasio jer mislio ne snima oko sokolovo sada mogu da radim sta hocu i sada ga snimile kamere. Pisace mu kaznu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com