Hronika

Autobusu u toku vožnje ispali točkovi

Autobusu, koji se kretao od Prokuplja ka Nišu, na magistralnom putu Niš-Prokuplje, jutros su u toku vožnje ispali točkovi i razleteli se po kolovozu, piše Kurir.

Prema navodima Kurira, u ovom, nesvakidašnjem incidentu, na svu sreću, nema povređenih, niti je pričinjena materijalna šteta.

Za sada nije poznat uzrok ispadanja točkova, a vozač je uspeo da zaustavi autobus na vreme.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

9 Komentara

  1. Cinjenica je da je ovo strasno i voleo bih da znam kako ovakva vozila prolaze tegnicki pregled.
    Ali takodje treba primetiti da je slika iz sanitetskog ili nekog slicnog vozila gde vozac slika telefonom dok vrsi preticanje. Mislim da ni to nije nista manje opasno

  2. Ovo jeste strasno i nema ama bas nikakve veze sa tehnickim pregledom. Ovo je nepaznja vozaca ovog autobusa koji nije proverio tockove pre polaska a takodje je i morao da primeti da su mu se tockovi olabavili. Od momenta kada se tocak olabavi do momenta ispadanja je veoma dug put i pravi vozac to odmah primeti bez obzira na upozorenja koja dobija kada je tocak labav Zakljucak:Skorojevic,ili je promasio profesiju.PS: Neka mu je Bog u pomoci kao i putnicima koji putuju sa njim.

  3. Sto bi rekli coravom k… i dlake smetaju. Ovo sto se desilo moglo je svakom da se desi, dali bio pesak,biciklista, kamion,avion…. Autobus je u potpunosti tehnicki ispravan,vozac je stao uz desnu ivicu kolovoza i pravo, sto znaci da niko nije bio ugrozen. Tocak ako je ispao nemora da znaci da je tocak bio labav…jednostavno mogli su da puknu brezoni na tocku i eto ti havarije. Desava se i da avionu otkaze motor pa sleti bezbedno…itd. Ali mi nebi bili mi kada nebi od musice napravili slona. Desava se i da vozac dobije infarkt…i ko je kriv, mehanicar. Cuda se desavaju i desavace se. Bitno da bude bez posledica. Gvozdjurija je to,nikad se nezna kad ce sta da crkne, kao i covek nikad se nezna sta ga moze snaci.

  4. Mušica? Autobusu su otpali točkovi, za tebe je to sitnica?!? Vozač je morao sa čuje neki zvuk koji ga upozorava da nešto nije u redu, ta havarija se verovatno vuče dosta dugo… Sreća da nikog nije ubio…

  5. U busu do Novog Sada samo nije bila ispravna klima pa nam je na spoljnoj temperaturi od – 2 unutrašnja bila 34 stepena (samo sto se nismo ugusili) SVA SRECA 😲

  6. Kod nisekspresa je sve moguce.na liniji nis-kladovo salju takve sklokpcije ,na put od preko 4,5h da se retko desi da se autobus ne pokvari.samo zato sto su jedini prevoznik koji drzi tu liniju.Nemoze im niko nista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com