DruštvoHronika

Autobusko stajalište palo kod kružnog toka i lakše povredilo muškarca

Niška Hitna pomoć zbrinula je danas oko podneva muškarca na kojeg je palo autobusko stajalište na Buelvaru Nemanjića, nedaleko od kružnog toka sa ulicom Blagoja Parovića.

 

“Muškarac C.S. primljen u svesnom stanju, bez vidljivih povreda. Žali se na bolove u desnoj ruci i desnom skočnom zglobu. Dijagnostika njegovih povreda je u toku”, kazali su u UKC Niš.

Autobusko stajalište koje je palo na muškarca nalazi se u neposrednoj blizini kružnog toga na deonici Bulevara Nemanjića na kojoj se grade novi trotoari i biciklističke staze.

Pretpostavlja se da je autobusko stajalište ostalo bez čvrstog oslonca i palo na torotoar upravo zbog tih radova

Foto: Niške Vesti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Sve sto se radi ,niko ne kontrolise niti proverava.Kod komsinice na oglasnoj tabli ,predsednik kucnog saveta sebi pribavio 450 kv m krovne povrsine koje pretvara u stambeni prostor ,za 10000 eura A garancija krova 5 /pet godina/. Moja pegla ima toliku garancijuKad to bude palo trebala bi da odgovara niska gradjevinska inspekcija ,a ne stanari zgrade i tajkun koji moze sve parama,naravno tudjim

  2. I autobusko stajaliste u ul Jovana Ristica svo izbuseno i vidim rdjavo,,ko zna kad ce pasti ako se ne renovira

  3. Jel ce padne neka ostavka ili nista se nije desilo? Zar na tom kruznom toku ne treba da bude fontana uveliko najavljivana koja nikada biti nece? Plus gradonacelnica najavila Mega investitora koji ce praviti zgrade i kao za 2 dana saznacete.. 3 nedelje proslo od toga. Mnogo si razocarala Sotirovska gora si i od Perisica koji realno nije ni imao zbog krize budzet. Bulatovic je bio mega gradonacelnik za tebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com