Hronika

Autobusi na vanredni tehnički pregled, deca čekala tri sata da bi krenula na jednodnevni izlet

Učenici drugog razreda Osnovne škole “Sveti Sava” čekala su jutros gotovo tri sata da bi krenula na jednodnevni izlet.

Pema rečima revoltiranih roditelja, deca su ispred škole bila već u 7,30 časova. Nakon pregleda autobosa, sva tri su zbog problema sa staklima poslata na vanredni tehnički pregled.

“Kada su završili tu proceduru sa staklima, kako smo čuli folija je bila problem, autobusi su stigli ispred škole u 9,30, da bi onda krenula provera vozača”, ističu roditelji.

Pošto je jutros bilo jako hladno deca su čekala polazak na jednodnevni izlet u učionicama i sedeli u neizvesnosti da li će i kada uopšte da krenu.

Tek oko 10 časova oni su pošli put Pirota, na jednodnevni izlet. Roditelji se još pitaju da li će oni sada imati vremena da obiđu sve ono što je planirano, kada je povratak u Niš planiran već u 18 časova.

Dodaju da je bezbednost dece svakako najbitnija, ali smatraju da bi provere ispravnosti vozila i vozača trebalo mnogo ranije da se obave, da deca, pogotovo tako mala ne bi čekala toliko dugo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com