Hronika

Autobus udario u automobil koji je pokosio putnike na stanici

U sudaru autobusa i automobila koji se desio jutros u blizini niške fabrike “Džonson elektrik” povređeno je pet osoba.

Za sada se sumnja da je do udesa došlo kada je autobus udario u automobil, zatim auto u putnike koji su čekali na stanici. Povređeno je troje putnika sa stanice i vozači oba vozila, kojima je ukazana pomoć.

“Pacijent A.N. (35) koji je bio putnik na stanici zadobio je povrede levog kolena. Urađena je dijagnostika, rendgen, ortoped je zatražio i CT skener. Pacijentkinja J.P. (34) koja je takođe bila putnik na stanici zadobila je povredu desnog kolena. Upućena ortopedu. S.J. (39) vozač autobusa zadobio je povredu grudnog koša i nakon dijagnostike čeka pregled grudnog hirurga. V.M. (55) koja je bila putnik na stanici ima površinsku povredu glave u vidu male sekotine zbog pada. Nakon dijagnostike upućena neurohirurgu. S.T. (22) koji je bio vozač automobila zadobio je povredu glave u vidu hematoma. Nakon dijagnostike upućen je neurohirurgu”, kažu u UKC Niš.

Uviđaj je u toku!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com