Promo

Auto Čačak spremio tri niške premijere za Sajam automobila – Škoda

Niška poslovnica Auto Čačka predstaviće se na Sajmu automobila koji se održava za vikend u Hali “Čair” sa tri niške premijere, to će naravno biti najnoviji modeli Škode.

Najnovije Škode uvek su na parketu niške hale, jer Auto Čačak učestvuje na sajmu automobila od njegovog osnivanja.

“Zadovoljni smo Sajmom automobila u Nišu koji nam uvek donese pozitivne rezultate kako za vreme sajma tako i u periodu nakon održavanja”, kazao je Igor Spirić, direktor Auto Čačka, poslovne jedinice Niš.

Auto Čačak ove godine ima tri niške premijere: Fejs life Karok, nova Fabija kao i poboljšana dimenzija Kodijaka. Pored pomenutih premijera iz Škode kažu da će na sajmu prikazati i test električno vozilo Enijak.

“Ove godine na Sajmu automobila imamo i test električno vozilo Enijak, pored premijera nove Fabije, poboljšane dimenzije Kodijaka i Karoka”, ističe Spirić.

Kao i svake godine Škoda je pripremila sjajne sajamske popuste.

“Iako je teška situacija u auto industriji trudimo se da opstanemo pa smo i ove godine pored sajamskih popusta pripremili i poklone uz kupovinu vozila” kazu u Škodi.

Poslovna jedinica kompanije Auto Čačak Niš ovlašćeni je prodavac Škoda vozila na teritoriji centralne, južne i jugoistočne Srbije.

Na površini od 1400m² smešten je prodajni servisni centar potpuno rebrendiran po najnovijim Škoda standardima 2014. godine. Svi posetioci se u njemu osećaju ugodno, uz prijatno prodajno osoblje od kog dobijaju sve potrebne informacije vezane za Škoda gamu novih vozila. Servisni centar je opremljen sa šest dizalica, magacinom originalnih rezervnih delova i kancelarijskim prostorom. Sam servis opremljen je najsavremenijom opremom i alatom za rad što potvrđuje i sertifikat Škoda Auto.

Telefon: 018 514-448
Adresa: Vizantijski bulevar bb Niš
www.skoda-auto.rs

„XIII Auto Moto Fest Niš 2022“ biće održan od 23. do 25. septembra, u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje. Ulaznica za sajam se kupuje na biletarnici hale u danima održavanja sajma i košta 300 dinara.

XIII Auto Moto Fest Niš 2022

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com