Hronika

“Audi” oborio biciklistu

Vozač “audija” oborio je dvadesetosmogodišnjeg vozača električnog bicikla u blizini tržnog centra Delta koji je prevezen u UKC i njegovo stanje je stabilno.

 

Pacijent S.S. je u stabilnom stanju i nakon urađene dijagnostike, nisu utvrđene povrede koje bi iziskivale ikakvu intervenciju. Pacijent će svakako biti zadržan u UC UKC Niš, prema rečima lekara, još neko vreme, a radi dalje opservacije njegovog zdravstvenog stanja”, kažu u UKC Niš.

O nezgodi je obavešteno Tužilaštvo.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Vozač Audija nije kriv! To nije bio biciklista to je jedan od ovih samoubica Wolt ili Glovo na biciklima koji ni pešaka ne znaju da idu a shodno vaspitanju odlikuju se divljaštvo u saobraćaju voze i telefoniraju. Ograničiti im kretanje po gradu jer su opasni po okolinu! Izazivaju saobraćajne nezgode! Ili po 100000 din pa naviše za svaki prekršaj!
    Podrška vozaču Audija! Ovom na bickli nije ništa nego video na autu strane table pa glumi povređenog. Skloniti ih sa ulice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com