Promo

Asteriksovi šampioni Vam čestitaju uskršnje praznike i daruju BESPLATNU članarinu novim polaznicima

Srećan Uskrs žele Vam tekvondisti niškog Asteriksa

Tekvondo klub Asteriks čestita predstojeće uskršnje praznike svojim već postojećim, ali i budućim šampionima.  U susret praznicima, ASTERIKS je rešio da iznenadi najmlađe i daruje novim polaznicima prvu besplatnu članarinu. Asteriksovi tekvodnisti dobro znaju šta znači sport, ali i prave vrednosti i ono što je najbitnije – DRUGARSTVOAsteriks klub je mesto gde nastaju pravi šampioni.

Pružite svojim mališanima nešto novo i zanimljivo, prilagođeno samo njima, njihovim interesovanjima i potrebama! Trenirajte sa najboljima! 

Nema više sedenja, vreme je za pokret, vreme je za TEKVONDO!

Na tekvondou će naučiti mnogo o svom telu i kreativnim mogućnostima, a pre svega će se zabaviti s prijateljima i trenerima.

Provedeno vreme, najčešće uz računare, mobilne telefone i televizore, može štetno da utiče i po zdravlje dece. Zato ne čekajte ni trenutak, odmah pravo na trening.  Asteriks, tekvondo i klinci čine dobitnu kombinaciju!

Šta je tekvondo?

Tekvondo je vrsta borbe bez oružja, koja vodi poreklo iz drevne Koreje. “Tae” znači noga, udariti nogom ili uništiti nogom, “Kwon” je ruka, udariti rukom ili uništiti rukom ili pesnicom, a “Do” znači put ili metod. To je mnogo više od obične fizičke borilačke veštine. Tekvondo je sistem treninga tela i uma u kome je naglasak stavljen na razvijanje moralnog karaktera.

Kao borilačka veština nastala je kombinovanjem različitih borilačkih stilova koji su tokom proteklih 2000 godina postojali u Koreji, kao i u nekim zemljama koje je okružuju (Kina, Japan…).

Tekvondo školica

 

Program Tekvondo školice je prilagođen najmlađim polaznicima koji ovde prave prve sportske korake. Oni kroz igru i druženje u veseloj atmosferi uče osnove tekvonda.

„Program Tekvondo školice je prilagođen najmlađim polaznicima koji ovde prave prve sportske korake. Oni kroz igru i druženje u veseloj atmosferi uče osnove ovog sporta“, poručuju iz kluba Asteriks.

Za dečije bolje, zdravije i aktivnije detinjstvo!

Iskoristite pogodnosti  postanite član TEKVONDO KLUBA ASTERIKS!

TK Asteriks Vam želi srećne praznike!

TEKVONDO KLUB ASTERIKS
Sportski centar Čair (kod bazena)
069/28 39 213
Facebook

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com