Promo vesti

Asteriksovi mali tekvondisti sa Kupa Srbije doneli čak 11 medalja!

Tokom minulog vikenda u Vršcu je održan Kup Srbije u tekvondou za pionire i juniore. Mali niški tekvondisti, članovi Tekvondo kluba Asteriks, na turniru su zabeležili zapažene rezultate. Osvojili su čak 11 medalja (dve zlatne, pet srebrnih i četiri bronzane).

Na turniru je učestvovalo 500 takmičara, a od šesnaestoro Asteriksovih, čak sedmoro su, na osnovu postignutih rezultata, postali stipendisti Grada Niša, što je najveći broj stipendista do sada.

Po broju medalja Tekvondo klub Asteriks zauzeo je ukupno 6. mesto. Takođe iz Tekvondo kluba Asteriks poručuju da je ovo, ujedno, i njihova najuspešnija takmičarska godina do sada.

“Prezadovoljan sam ostvarenim rezultatima. Mogu ponosno da kažem da je za klub i naše tekvondiste ovo najuspešnija godina. Posebno sam ponosan na naše male stipendiste i verujem da će njima ovo mnogo značiti. Pogotovo kao jedno veliko priznanje za njihov dosadašnji trud, ali i podsticaj za postizanje još boljih rezultata i ostvarenje novih ciljeva”, rekao je Vladan Nikodijević, prvi čovek i trener Tekvondo kluba Asteriks.

Sledećeg vikenda dvadesetak kadeta Tekvondo kluba Asteriks učestvovaće na Međunarodnom turniru u Sofiji, koji je jedan od najvećih u regionu.

TEKVONDO KLUB ASTERIKS
Sportski centar Čair (kod bazena)
069/28 39 213
Facebook

Iz Asteriksa očekuju dobre rezultate i na tom turniru, a ujedno poručuju da su vrata kluba širom otvorena za nove članove i pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže da zajedno ostvaruju nove uspehe i pobede.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com