Promo vesti

ASTERIKS – Sinonim za tekvondo, dobro druženje i vaspitanje

Tekvondo klub Asteriks, tokom pet godina postojanja, razvio se u jedan od prepoznatljivih brendova u Nišu. Asteriks jeste sinonim za tekvondo i dobro druženje, ali i za vaspitanje i pravilan psiho-fizički razvoj mališana.

Temelj i budućnost ovog, još uvek mladog, ali prepoznatljivog niškog kluba su klinci  – deca uzrasta od 4 do 8 godina, koja započinju svoje prve sportske korake.

S tim u vezi i jedna od preokupacija članova kluba je prezentacija tekvondoa kao veštine na svim poljima – kako bi se što veći broj dece aktivirao na zdrav i sportski način života od malena.

Tekvondo klub Asteriks je u periodu septembar – novembar odradio promocije, na jedan veoma efikasan način , zanimljiv i privlačan za sve mališane što je i rezultiralo upisom velikog broja novih polaznika….

Puno nove energije motivisalo je Tekvondo klub Asteriks da radi na daljoj promociji ove veštine na različite načine, a sve u cilju angažovanja dece na sport od malih nogu.

TEKVONDO KLUB ASTERIKS

Pružite svojim mališanima nešto novo i zanimljivo, prilagođeno samo njima, njihovim interesovanjima i potrebama!

Deca na treninzima kanališu energiju i kroz vežbe i igru uvežbavaju motoriku, usavršavaju koordinaciju pokreta i savladavaju osnovne tehnike tekvondoa.

Na tekvondou će naučiti mnogo o svom telu i kreativnim mogućnostima, a pre svega će se zabaviti s prijateljima i trenerima.

Decembarska akcija – UPIS I BESPLATNI TRENINZI U DECEMBRU ZA SVE NOVE POLAZNIKE

A poklon za Novu godinu upravo može biti Tekvondo klub Asteriks kao mesto najboljeg izbora za vaše dete!

TEKVONDO KLUB ASTERIKS
Sportski centar Čair (kod bazena)
069/28 39 213
Facebook

 

„Naša misija je da deci pružimo bolje, zdravije i aktivnije detinjstvo! Dođite da se družimo i treniramo zajedno!“ – TEKVONDO KLUB ASTERIKS

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com