Promo vesti

Asperox- Ekspert za fleke

Koliko vam se puta desilo da pojedete sladoled ili popijete kafu, a da pritom isflekate vašu odeću? Verujemo da ste nebrojano puta imali problem sa flekama, koje bi ostajale i uništavale svaki komad odeće, da bi na kraju tu istu odeću  i sami bacili. Srećom, pronašli smo najbolji i najbrži način  kako da otklonimo svaku mrlju sa vaše garderobe.

U pitanju je Asperox, novi, revolucionarni proizvod  na našem tržištu, specijalno napravljen da otkloni i najtvrdokornije mrlje. Asperox predstavlja multifunkcionalno sredstvo za skidanje fleka, sa dodatnom penom koja olakšava i ubrzava proces skidanja istih.

Multifunkcionalno, jer pored garderobe, jednako je efikasan  u odstranjivanju fleka kod kućnog nameštaja, tepiha, unutrašnjosti automobila, drvenih i keramičkih površina. Ono što je najvažnije,potpuno je bezbedan i pruža nežan tretman koji čuva tretiranu površinu.

Kupovinom Asperox sredstva dobijate novog pomoćnika koji će vam pomoći  da  besprekorno održavate čistoću u vašem domu.

Ovaj proizvod možete naći u svim bolje snabdevenim maloprodajnim radnjama i drogerijama. Za sve dodatne informacije posetite stranicu https://www.facebook.com/perossrbija/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komentar

  1. Zdravo
    Kako bi mogao da kupim vase proizvode za u malo prodaju,ako je to izvodljivo,hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com