Društvo

Asfaltiranje i sanacija niških bulevara i ulica u toku

Radovi na asfaltiranju i na sanaciji udranih rupa na području grada su intenzivirani i radi se na bulevarima, ulicama i u naseljenim mestima.

Desna traka Bulevara Dimitrija Tucovića u pravcu prema Kazneno-popravnom zavodu, kod kineske fabrike “Singju” je završena. Na toj poziciji najpre je postavljen sloj betona sa armaturom, a zatim i dva sloja asfalta.

Na Bulevaru Nemanjića gradi se kružni tok i u toku su radovi na izgradnji infrastrukture za polaganje svih kablova pod zemljom, kao i postavljanje ivičnjaka u pravcu od pijace ka centru.

U toku je asfaltiranje završnog sloja asfalta u pracu prema Niškoj Banji u sklopu rehabilitacije mosta na Kutinskoj reci na Bulevaru cara Konstantina.

Radi se na asfaltiranju ulice Miloša Đorića u naselju Branko Bjegović i okolnih (servisnih) saobraćajnica i trotoara pored zgrada za izbegle i raseljene.

U Brzobrodskoj ulici, koja vodi ka fabrici “Cumtobel”, u toku je kompletan iskop i priprema za asfaltiranje.

Nastavljena je sanacija udranih rupa, putari su prošli Popovac, približavaju se Trupalu, a po završetku radova na tom pravcu radiće i na pravcu od Vrtišta do Mezgraje.

Intenzivno se radi i na sanaciji udarnih rupa u strogom centru grada.

Ekipe JP “Putevi Srbije” rade na rehabilitaciji dela kolovoza na pravcu Vele Polje – Gornja Toponica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komnetar

  1. Hocete Vi ili ja da posaljemo sliku od desne strane u Dimitija Tucovica pa da vidimo sta je uradjeno..obicna zakrpa
    Gori ste od Pinka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button