Društvo

Asfaltiranje devet ulica u naselju Donja Vrežina

Kako je najavljeno danas prilikom obilaska radova u ulici Bete Vukanović i Lazara Trifunovića u Donjoj Vrežini, očekuje se asfaltiranje Kašaninove i ulice Nadežde Petrović, ali i uređivanje parkovskih površina, kako bi ovo naselje dobilo prostor za odmor i rekreaciju.

 

“U ovom trenutku u ovom naselju je novoizgrađeno devet ulica. Sve ove ulice koje su godinama bile bez asfalta dogovarali smo u kontinuitetu sa građanima koji žive u naselju Donja Vrežina. Zajedničkim snagama uspeli smo da rešimo pravno – imovinske odnose, a danas svedočimo realizaciji svih tih projekata. Devet ulica u naselju Donja Vrežina dobiće asfalt, počevši od Majora Gavrilovića, Žičke, preko Geteove, Lazara Trifunovića, Bete Vukanović koje se rade ovih dana, očekujemo asfaltiranje Kašaninove i ulice Nadežde Petrović, čime  će se zaokružiti asfaltiranje u ovom naselju.Pored toga, dogovorili smo i uređenje parkovskih površina, tako da će dobiti i novi prostor za odmor i rekreaciju”, izjavila je Nataša Stanković, predsednica GO Pantelej.

 

Meštanka ulice Lazara Trifunovića, Zorica Stanković navela je da su stanovnici pomenutih ulica imali problem sa grebanim asfaltom, zbog koga je voda prilikom padavina ulazila u dvorišta.

“Mnogo smo srećni zbog uspešne saradnje i prosto ne možemo da verujemo da je sve ovo istina”, kaže Zorica.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

7 Komentara

  1. A ulica Lipe (bivša Beogradska)? Ova ulica je jedina koja neasfaltirana izlazi na Vrežinski bulevar a postoji 60 godina!!!

  2. Ostace Nikole Koleta Rasica,bivsa Dunavska, bez asfalta i ovog puta. U srcu celog naselja ,sve okolo asfalt samo nama nista.

  3. U DONJOJ VREZINI KOD OKRETNICE IMA VIŠE ULICA NEASFALTIRANIH GDE NE MOŽE DA SE PRODJE KADA JE KIŠA, JEZERA SE STVARAJU , SVI SE PITAMO DA LI TREBA LIČNO PREDSEDNIKA DA OBAVESTIMO O PROBLEMU POSTO VI NE RADITE NIŠTA U GRADU, OVO NIJE GRAD OVO JE SRAMOTA

  4. Gospodo ovo što je asfaltirana ulica Geteova uopšte nije Geteova.
    Geteova ulica se nalazi pored Vrežinskog bul.počinje od Radomira Antića koja ne izilazi na Vrežinski bul. I završava se u kružni tok kod trafo stanice.Rade se ulice pogrešne oni i nezneju koje su ulice!!!

  5. Sve ulice koje radite nisu ni postojale bile su njive a moj prilaz 70g.od 50m. NEMOŽE DA SE URADI JER ONDA KAFANE NEĆE IMATI PARKING!!!!!

  6. Nije Bete Vukanovica, vec Bete Vukanovic.
    Proslo je samo 3 godine od kad je prethodni gradonacelnik rekao da ce biti zavrseno za 2 do 3 meseca. Izgleda da je mislio da ce za 3 godine radovi trajati 2 meseca, jer su morali da dodatno ukopavaju kablove za struju, jer su ih prethodno strucno ukopali. 🙂

    1. Alo, stanovnici naselja, sto ovde kukate, zar “na izborima niste rekli svoje” ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com