Društvo

Asfaltirana ulica Lazar Hilandarski u Sićevu

Saobraćajnica Lazar Hilandarski u Sićevu dobila je asfalt. ova ulica povezuje centar sela sa regionalnim putem Niš- Pirot, pa će meštanima Sićeva biti lakše da dođu do ovih gradova. Ulica je asfaltirana nakon zamene vodovodne mreže i obavljenih svih drugih pripremnih radova.

Meštani su zadovoljni radovima i činjenicom da su napokon dobili uređenu centralnu ulicu, jer prema njihovim rečima ovaj put nije renoviran od 1972. godine, kada je i asfaltiran nakon postavljanja vodovodne mreže.

„Ovi radovi su rešili mnoge naše probleme. Dobili smo novi asfalt, autobusi mogu da se kreću kako treba, kao i naša privatna vozila. Praktično je rešeno nešto što je toliko godina očekivano da bude rešeno. Sićevo sada može da živi i svi žele da dođu u Sićevo“, poručio je meštanin Sićeva.

Nišlijama i sve brojnijim turistima postaju dostupniji prepoznatljivi turistički sadržaji Sićevačke klisure rekreativnog i adrenalinskog turizma: rafting, paraglajding, alpinizam, planinarenje, lov, ribolov, kao i manifestacije Likovna i Književna kolonija i arheološka nalazišta u pećinama Mala i Velika Belanica.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com