Promo

AQUA CASA: Posebne pogodnosti za vlasnike kartice „Cena minus za 3+“

Salon kupatila AQUA CASA predstavlja vam PONOSNU KARTICU 2020 “Cena minus za 3+”. Kartica je namenjena porodicama sa troje i više dece, imenovana je na majku i donosi popuste u brojnim pravnim subjektima!

U AQUA CASI uz PONOSNU KARTICU ostvarujete popuste od čak 10% NA SVAKU KUPOVINU!

AQUA CASA

Realizacija kartice odvija se u saradnji lokalnim samoupravama (koje pokretu dostavljaju imena majki sa troje i više dece) i Pokreta za decu TRI PLUS (koji je potpisnik ugovora sa pravnim subjektima o popustu). Podelu kartica obavlja lokalna samouprava.

Klikom na lokalnu samoupravu koja je prihvatila realizaciju projekta videćete gde sve možete ostvariti popust.

Aqua Casa je vaš prijatelj u uređenju kupatila.

U širokoj ponudi možete pronaći najkvalitetniju kompletnu kupatilsku opremu, renomiranih evropskih i svetskih proizvođača, po izuzetno pristupačnim cenama.

Na jednom mestu, u ekskluzivnom salonu kupatila AQUA CASA, na Bulevaru 12. februar br. 54, imate priliku da „skrojite“ kupatilo po svojoj meri, birajući kvalitetne i moderno dizajnirane pločice, koje ćete uklopiti zajedno sa tuš kabinom, kadom, klasičnim ili nesvakidašnjim lavaboima i ostalom sanitarijom.

AQUA CASA
Bulevar 12. februar 54, Niš
office@aquacasa-ni.rs
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close