Promo

AQUA CASA: KVALITETNI SETOVI po pristupačnim cenama

Oprema za čitavo kupatilo, vodovod i kanalizaciju na jednom mestu!

AQUA CASA, salon u kome možete da pronađete kompletnu opremu za uređenje kupatila vodećih evropskih i domaćih proizvođača, nudi setove za kupatila po vrlo povoljnim cenama.

„Za naše mušterije pripremili smo setove od vodećih svetskih proizvođača. Ovakva ponuda za opremanje kupatila vrlo je povoljna jer u slučaju da svaki od komponenata pazarite odvojeno, koštaće vas po setu čak i do 25% skuplje. Ova naša ponuda sadrži proizvode renomiranih proizvođača sanitarne opreme a to su VISAM, VITRA i GEBERIT“, ističu u ovom niškom salonu za opremanje kupatila.

AQUA CASA nudi mušterijama ono najbolje što trenutno postoji i jeste najtraženije na tržištu, kako u svetu tako i kod nas. Od opreme za kupatila najpoznatijih svetskih brendova, preko usluge i saveta profesionalaca prilikom kupovine.

Ovaj salon može da se pohvali brzim i efikasnim prevozom robe na željenu lokaciju!

Na jednom mestu, u ekskluzivnom salonu kupatila AQUA CASA, na Bulevaru 12. februar br. 54, imate priliku da „skrojite“ kupatilo po svojoj meri, birajući kvalitetne i moderno dizajnirane pločice, koje ćete uklopiti zajedno sa tuš kabinom, kadom, klasičnim ili nesvakidašnjim lavaboima i ostalom sanitarijom.

AQUA CASA
AQUA CASA
Bulevar 12. februar 54, Niš
office@aquacasa-ni.rs
INSTAGRAM

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button
Close