Promo

Apsolutni FAVORITI dekoracije! Ovo su TRI najomiljenija detalja u kući (FOTO)

ENA.RS: Sve za dom iz snova - od nameštaja do najsitnijih detalja koji će oplemeniti prostor

Dekorisanje životnog prostora može prilično da umori ako o tome ne znate ništa, isprazni novčanik ako birate samo skupe stvari i potpuno obeshrabri kada zadovoljstvo izostane. Ako pak dekoraciju prostora u kome živite radite sa puno ljubavi uz uvažavanje svih smernica svetskih dekoratera – greške su isključene, poručuju iz ENA.RS.

Osluškivanje tržišta uvek je najbolji recept da vaš dom izgleda moderno i udobno za boravak vaših najmilijih. Najprodavaniji dekorativni komadi smernica su onoga što se najvećem broju kupaca i dopalo. Preporuke onih koji su to već pazarili uklučeni su na taj način u ovu malu deko statistiku.

“Velika je ponuda dekorativnih elemenata za kuću poslednjih godina, na tržištu ima baš svega. Treba izabrati po svom nahođenju ono što vama, odnosno porodici leži.

Ne treba trčati za trendovima ali ih je dobro osluškivati.

U velikoj ponudi uvek se provuku i proizvodi lošeg kvaliteta, to u svakom slučaju morate izbeći”, kažu iz ENA.RS.

Proleće i leto su uglavnom periodi u godini kada se puno razmišlja ali i radi na dekoraciji stana, kuće. Sunce s proleća pokaže neke nove mogućnosti, pokrene nove ideje i baš tada treba se opredeliti za najbolja rešenja, savetuju dekorateri.

Od početka godine izdvojili su se dekorativni elementi koji prete da budu ovogodišnji favoriti. Od mnogobrojnih home dekor favorita 20/21 po preporuci ENA.RS izdvajamo:

PAMPAS trava 

Ova izuzetno dekorativna biljka daje posebnu čar enterijeru. Lako je uklopiva u prostor bilo kog stila. Pampas trava će na suptilan način obogatiti enterijer i učiniti ga modernim. Na prvi pogled izgleda jednostavno ali što duže gledate ovu egzotičnu biljku postaje sve lepša i privlačnija.

 

PLIŠANI KOFERI

Dekorativni plišani koferi predstavljau spoj lepog i korisnog. Potpuni su hit ove sezone a sama činjenica da su i veoma praktični sve su traženiji među damama koje imaju istančan ukus. Kao dekorativan element u enterijeru vrlo su uklopivi sa brojnim stilovima. Izbor boje dodatno oplemenjuje dom, dok pliš kao sofisticirani materijal pruža elegantnu i prefinjenu notu prostoru.

ZLATNI ESCAJG

Zlatni escajg daje posebnu čar kutku za obedovanje, jer ima posebnu formu. Zanimljiv kako na izgled tako i za upotrebu, doneće potpuno novi doživljaj ručka, večere… druženja. Zlato zbog sjaja, postojanosti i utiska koji ostavlja uvek će biti moderno i traženo i to je potuno očekivano. Trpeza na kojoj preovladavaju zlatni tonovi, ističe teksture jela, čini ga primamljivijim za onog ko je za stolom ali i za onog koji sve posmatra. Obla kašika i uzani nož, olakšaće upotrebu i učiniti jelo ukusnijim. Sve je popularniji zlatni escajg u postavljanju trpeze ne samo kod nas nego u čitavom svetu, kažu u ENA.RS.

ENA.RS svet dekoracije istražuje već tri decenije. Uređenje prostora više nije samo posao već način života. Pretvaranje uređenje prostora u primenjenu umetnost danas je lako, kada imamo sve na dohvatu ruke, kažu u ENA.RS.

“Svakog meseca obnavljamo kolekcije proizvoda i pružamo našim kupcima ono što je trenutno najtaženije na svetskom tržištu. Uvek imamo u ponudi i tradicionalno tražene proizvode kojima je usavršena izrada. Naš brend prati svetske trendove u dizajnu enterijera, nekada ih je bilo teško pratiti ali mi u tome uspevamo evo već trideset godina”, kažu dizajneri ENA.RS.

Dugogodišnje iskustvo obavezuje ENA.RS da kao veleprodaja i maloprodaja obezbeđuje vrhunski kvalitet, a na ažurnost u radu mogu da im pozavide i svetske kompanije. Veliki broj zadovoljnih kupaca potvrda su poverenja koje uživa ova srpska firma.

U asortimanu ENA.RS možete pronaći:
– nameštaj
– dekoracije
– poklone za sve prilike
– ukrasna pakovanja
– kreativni program
– party program
– dečiji program
– kuhinjski program
– svadbeni program
– baštenske dekoracije
– tekstil
I još mnogo toga…

Pored izložbenog salona u Novom Sadu, proizvode Ena.rs takođe možete pronaći u svim bolje snabdevenim gift shopovima, galerijama, knjižarama i supermarketima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com