Video

Aplikacijom do svih informacija vezanih za “čairske” bazene (VIDEO)

Maksimalno modernizovani i sa poboljšanim uslugama Sportski centar Čair započinje ovu letnju sezonu. Bazeni su nakon dvomesečne pauze ponovo počeli sa radom 1. juna.

Sada, osim usluga na koje su već navikli korisnici će moći i da sve informacije dobiju pomoću aplikacije koju će od 15. juna moći da pronađu na guglovoj prodavnici, ali i na sajtu SC Čair i na društvenim mrežama.

Preko aplikacije će pre svega moći da se informišu oko usluga vezanih za bazene SC “Čair”. Prema rečima direktora marketina Ilije Krstića ona će u svakom trenutku pokazivati kolika je temperatura vode, vremensku prognozu, da postave pitanje upravi i druge sadržaje koji prate rad ovog javnog preduzeća.

“Aplikaciju će moći da preuzmu svi oni koji koriste android telefone. Ono što je za njih možda najzanimljivije je da će preko nje moći da se prijave za kupovinu mesečne karte i da je kupe preko veb šopa”, istakao je Krstić i dodao da se ona najviše isplati onim korisnicima koji redovno posećuju popularne čairske bazene.

Aplikacija će pratiti potraživanja korisnika i dorađivaće se vremenom. Sada će pratiti letnju sezonu i rad pre svega otvorenih bazena.

U SC Čair podsećaju da su bazeni radnim danom otvoreni od 11 do 19, a vikendom od 10 do 19 časova. Cena ulaznice je 300 dinara, a za decu do 7 godina 100 dinara.

Izjavu Ilije Krstića, direktora marketinga SC Čair pogledajte u videu.

 

 

Sve informacije vezane za rad SC Čair možete da pratite i preko sajta http://sccair.rs/
preko Facebook strane: Sportski Centar Čair-Спортски центар Чаир
ili preko Instagram profila: sc_cair

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com