DruštvoVirus Korona

APLAUZ ZA VOLONTERE: Nisu otišli svojim kućama, već su se uključili u lečenje pacijenata

Dorektor ORL Klinike KC u Nišu, je podelio na svom Fejsbuk profilu poruku u kojoj je istakao da će on svoj aplauz između ostalog nemeniti volonterima. Dr Dušan Milisavljević je javno pohvalio svojim specijalizantima koji nisu otišli iz Niša već pomažu u lečenju pacijenata od korone.

“Mnogi će u 20 časova aplaudirati zdravstvenim radnicima, a moj aplauz i naklon ide mladim kolegema na specijalizaciji iz ORL. Moje mlade kolege koje su na volonterskim specijalizacijama iz ORL i nisu u radnom odnosu sa KC Niš nisu napustile Niš i otišli u svoje sredine već su ostali i tražili da budu uključeni u redovni rad klinike kako bi pomagali bolesnim građanima! Bravo za: Marinu Kovačević, Katarinu Mitrović, Nenada Radojičića, Sanju Žikić, Ivanu Lukić, Tomu Kovačevića i naša tri klinička specijalizanta Sanju Milošević, Nikolu Nikolića, Nikolu Đorđevića. Drage moje mlade kolege vi ste kod mene položili nešto važnije od specijalističkog ispita. VI STE POLOŽILI ISPIT ŽIVOTA!!!”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Bravo za iznad svega humanog doktora Milisavljevića kojeg se samo po najboljem sećamo iz Skupštine. Tako rade prave demokrate, slobodoljubivi i humani ljudi. Vi ste ponos svoje struke, i nažalost nema još puno lekara kao što ste Vi u Srbiji…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com