VideoVirus Korona

Aplauz i podrška SVIMA koji su zaposleni u zdravstvu! (VIDEO)

Od uvođenja zabrane kretanja, svake večeri, tačno u 20,00 časova, građani Srbije sa svojih prozora i terasa pozdravljaju one koji su “na prvoj liniji fronta” u borbi protiv koronavirusa – lekare i medicinsko osoblje.

Niške Vesti pozvale su sve koji pružaju podršku da se sete i spemačica u zdravstvenim ustanovama! One su podjednako bitan deo funkcionisanja zdravstvenog sistema kao i svi ostali i vode ravnopravnu i neprestanu borbu I ONE SU HEROJI! Takođe, zbog toga, Niške Vesti apeluju da bi veće plate trebalo da dobiju svi.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNiskeVesti.rs%2Fposts%2F3071472596217845&width=500″ width=”500″ height=”651″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency]

Naravno, svojim aplauzima ne smemo zaboraviti ni ostale koji rade, koji su svakodnevno izloženi rizicima kako bi sve funkcionisalo za dobrobit građana. Zato svake večeri pružimo zajedničku podršku zaposlenima u fabrikama, pošti, gradskoj čistoći, prodavnicama, apotekama, vojsci, policiji, medijima, svim volonterima… i naravno aplauz za sve one koji ne štede svoje dlanove svake večeri sa svojih balkona!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com