VideoVirus Korona

Aplauz i podrška SVIMA koji su zaposleni u zdravstvu! (VIDEO)

Od uvođenja zabrane kretanja, svake večeri, tačno u 20,00 časova, građani Srbije sa svojih prozora i terasa pozdravljaju one koji su „na prvoj liniji fronta“ u borbi protiv koronavirusa – lekare i medicinsko osoblje.

Niške Vesti pozvale su sve koji pružaju podršku da se sete i spemačica u zdravstvenim ustanovama! One su podjednako bitan deo funkcionisanja zdravstvenog sistema kao i svi ostali i vode ravnopravnu i neprestanu borbu I ONE SU HEROJI! Takođe, zbog toga, Niške Vesti apeluju da bi veće plate trebalo da dobiju svi.

Naravno, svojim aplauzima ne smemo zaboraviti ni ostale koji rade, koji su svakodnevno izloženi rizicima kako bi sve funkcionisalo za dobrobit građana. Zato svake večeri pružimo zajedničku podršku zaposlenima u fabrikama, pošti, gradskoj čistoći, prodavnicama, apotekama, vojsci, policiji, medijima, svim volonterima… i naravno aplauz za sve one koji ne štede svoje dlanove svake večeri sa svojih balkona!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close