Hronika

Apelacioni sud u Nišu ukinuo presudu emotivnim partnerima zbog masakra u Jabukovcu

Rešenjem Apelacionog suda u Nišu, ukinuta je presuda Višeg suda u Zaječaru protiv optuženih D. P. i M.B., zbog krivičnog dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i predmet je vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje pred potpuno izmenjenim većem, saopštio je ovaj sud.

 

“Presuda je ukinuta zbog bitne povrede odredaba krivičnog postupka i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja u odnosu na optuženu M.B., a kako se radi o saizvršilaštvu, po privilegiji združivanja, presuda je ukinuta i u odnosu na optuženog D. P. Istim rešenjem protiv optuženih je produžen pritvor do ponovne odluke prvostepenog suda”, ističe se u saopštenju.

Da podsetimo, oni su bili osuđeni na 40, odnosno 35 godina zatvora zbog četvorostrukog ubistva. U petak, 9. avgusta 2019, meštani su na imanju Velja Vrasna, u Jabukovcu, našli četiri tela. Sve žrtve su bile ubijene hicima iz vatrenog oružja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com