RegionSvrljig

APEL URODIO PLODOM: Krenulo uređenje puta od Malčanske petlje do Niša

Danas je zvanično krenulo uređenje puta od Malčanske petlje ka Nišu.

Uređenje ove saobraćajnice, kao i njenu potpunu rekonstrukicju novim asfaltom i saobraćajnom signalizacijom više puta u Narodnoj skupštini Republike Srbije, ali i na drugim političkim i stranačkim skupovima, tražio je predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, narodni poslanik u NSRS.

U 2019. godini naplatna rampa kod Malčanske petlje! MILETIĆ PREDLOŽIO REKONSTRUKCIJU STAROG PUTA DA BI OLAKŠAO SVRLJIŽANIMA

Miletić za svrljig.info kaže da je ovo verovatno početak realizacije njegovih zahteva, te da neće odustati da traži da se ova deonica potpuno uredi i privede nameni.

Miletić traži da se rekonstruiše put od Malčanske petlje do Niša, a da putarina bude besplatna za mnoge iz regiona

Tražići i dalje da se put popravi, da nema udarnih rupa, da put bude pregledan i uredan sa potrebnom saobraćajnom signalizacijom, jer naši građani zaslužuju bolje puteve, pogotovu ovaj put mora da bude u najboljem redu jer je veoma frekventan, poručio je Miletić.

MILETIĆ PONOVO ZATRAŽIO ASFALTIRANJE PUTA OD MALČANSKE PETLJE DO KNJAŽEVAČKE

Inače, danas je krenulo razčišćavanje šiblja pored puta koje je smanjivalo vidljivost puta i u mnogome smetalo vozačima.

Zbog radova na rehabilitaciji puta D.Vrežina – petlja Mača, doći će do privremene izmene režima saobraćaja u periodu od 23.07.2021.god. do 26.09.2021.godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kakve veze ima Milija s ovim, on si lupa sve što čuje da će da se radi unapred… klasično spinovanje, a i brt vi prepisujete tuđe vesti od njegovih pr-ova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com