Kultura

Ansambli SKC-a organizuju audicije za nove članove

Studentski kulturni centar Niš, organizuje audicije za prijem novih članova.

“Dobrodošli su svi studenti koji žele da postanu deo naših ansambala, da razvijaju svoje talente, a da u isto vreme postanu deo kulture grada”, poručuju iz SKC-a.

Audicije za prijem novih članova oragnizovaće se tokom septembra i oktobra, u prostorijama SKC-a.

Prijem članova za Akademski hor i Ženski hor Studentskog kulturnog centra je u punom jeku. Dovoljno je samo da, oni koji žele da zajedno sa brojnim umetnicima nastupaju u gradu, zemlji, kao i u inostranstvu, dođu u prostorije SKC-a u dogovorenim terminima.

Foto: SKC

Audicije za Akademski hor održavaju se svakog ponedeljka i četvrtka od 19,30 u prostorijama SKC-a. Audicije za Ženski hor organizuju se u utorak od 18,30 i u četvrtak od 18,00 sati, takođe u prostorijama SKC-a (Šumatovačka bb 3. sprat).

“Za one koji žele da se na sceni pridruže našim glumcima, audicija za Akademsko pozorište održaće se 5. oktobra u 12 sati. Potrebno je da kandidati pripreme monolog, pesmu, imitaciju, ali i da prikažu neku veštinu u kojoj su dobri (ples, pevanje)”,navode iz SKC-a.

Tokom oktobra biće organizovana i audicija za Akademski folklorni ansambl “Oro”, a o terminima će svi zainteresovani biti naknadno obavešteni putem društvenih mreža i medija.

Foto: SKC

Studentski kulturni centar Niš je godinama unazad neizostavan deo studentskog života i gradske kulture, kao i odličan ambasador našeg grada i zemlje na brojnim inostranim festivalima i manifestacijama.

“O kvalitetu naših ansambala najbolje svedoče nagrade i pohvale koji godinama pristižu sa različitih strana sveta. Naši budući članovi mogu da očekuju da će sa njima raditi profesionalci koji će učiniti sve da se njihov talenat razvija u pravom smeru. Što je možda i najvažnije, osim usavršavanja, proba i vežbi, u našim ansamblima ih očekuju nova poznanstva, nova prijateljstva, putovanja i puno lepih i zanimljivih trenutaka, ističu iz SKC-a.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com