Promo

Anestezija bez igle u KIDS DENTAL CENTRU

Kids Dental center je specijalistička dečija stomatološka ordinacija, u kojoj stručni i iskusni stomatolozi birnu o zdravlju zubića mališana i njihovom blistavom osmehu.

Kako bi popravka zuba bila što ugodnija, Kids Dental centar nabavio je specijalnu anesteziju bez igle!

Nema igle – nema bola – nema straha kod mališana, te zubar neće postati bauk, već osoba kojoj se rado vraćaju i kasnije tokom čitavog života, što je preduslov za zdrave zube.

Comfort-In; foto: www.comfort-in.rs

Comfort-In je revolucionarni sistem koji dozvoljava submukozno aplikovanje anestezije koja se koristi u stomatološkoj praksi.

Zahvaljujući svom opružnom mehanizmu, stvara vrlo tanku linijsku mlaznicu koja prelazi mukozu, što omogućava potpunu apsorpciju anestetika.

Comfort-In koristi sve vrste i tipove lokalnih anestezija, znacajno smanjuje strah od igle i bola kod pacijenta kao kod premene standardnog davanja anestezije, a pogodan je za korišćenje kako kod mališana, tako i kod odraslih osoba.

Ono što je jako bitno, Comfort-In eliminiše rizik od povreda igle i posledicne opasnosti prenosa infekcija i bolesti.

Period epidemije kovida 19 iziskuje posebne mere, pogotovo kada su u pitanju stomatolozi. Zarad zdravlja zaposlenih u ordinaciji, a prvenstveno pacijenata, stomatolozi su primorani da nose zaštitnu opremu.

Kids Dental center

Međutim, skafanderi i viziri izazivaju dodatni strah kod male dece. Zbog toga, u Kids Dental centru našli su rešenje kako da deci bude što prijatniji boravak u ordinaciji, a da svi budu zaštićeni.

Koriste se jednokratni mantili umesto skafandera, naočare umesto vizira što je neretko i interesantno deci. Jednom rečju, u Kids Dental centru preduzima se sve da mališani budu bezbrižni i nasmejani, a da svi ostanu zdravi!

A upravo zdravlje, osmeh i sreću želi Vam Kids Dental centar u predstojećoj godini, kao i srećne novogodišnje i božićne praznike, uz želju da mališani na licu nose blistave, biserne osmehe!

 

KIDS DENTAL CENTER
Ulica 21. maj, 11a
065 2232690
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button