Sport

Anastasija Cvetković (TAŽ) najbolja u Podgorici

Tokom vikenda je u Podgorici na terenima lokalnog kluba završen međunarodni turnir iz serije Tennis Europe u konkurenciji teniserki do 16 godina.

Teniserka Teniske akademije Živković (TAŽ) Anastasija Cvetković je potvrdila regionalnu dominaciju i stigla do novih titula. Ona je bila najbolja i u singlu i u dublu. Niška teniserka je u pojedinačnoj konkurenciji igrala finale sa teniserkom Lanom Virc iz Srbije, inače teniserka subotičkog Spartaka. Rezultat je bio 2:0 (6/3, 7/6).

Dominaciju na ovom turniru Anastasija je potvrdila titulom u dublu. Ona je u paru sa Martom Dobrić iz Hrvatske bila bolja od srpsko-ukrajinskog para Lana Virc/Mariya Yemshanova sa 2:0 (6/0, 6/1). Nakon ovog turnira teniserka niške akademije putuje za Štokholm, gde je očekuje još jedan turnir i borba za ulazak u sam vrh evropske juniorske rang liste.

Vredno je napomenuti da se tokom protekle nedelje igrao u Nišu i Serbia grand prix za teniserke do 14 godina, Darija Ilić (TAŽ) je stigla do šampionske titule.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com