Društvo

Ambasador EU Emanuele Žiofre posetio Gradsku opštinu Medijana

Predsednik Gradske opštine Medijana Mladen Đurić sa saradnicima, primio je ambasadora EU Emanueleea Žiofrea i upoznao ga sa aktivnostima najveće niške opštine i planiranom strategijom razvoja, u cilju stvaranja povoljnog ambijenta za život i rad svih sugrađana.

Predsednik GO Medijana Mladen Đurić rekao je da ovu posetu doživljavamo kao podršku našim nastojanjima da sledimo put evrointegracija uz potpuno prihvatanje istinskih evropskih vrednosti.
Članovi opštinskog Veća Marijana Šatara i Miloš Bošković predočili su ambasadoru EU Emanuelu Žiofreu naša nastojanja da učinimo sve na poboljšanju kvaliteta života naših sugrađana, pružanje podrške udruženjima građana i očuvanju životne sredine .

Predsednik GO Medijana Mladen Đurić dodao je da je nova opštinska vlast opozicija gradskoj vlasti, ali da nije i ne može biti opozicija građanima Niša i da je, za sada, saradnja sa Gradom dobra.

Đurić je dodao i da je koalicija sastavljena od stranaka različitih orjentacija, ali da su, bez obzira na to, sve odluke koje donose jednoglasne.

Ambasador EU Emanuele Žiofre je istakao težak posao pred opštinom Medijana i pohvalio njenu funkcionalnu saradnju sa gradom. Ovom prilikom ambasador EU je ohrabrio rukovodstvo GO Medijana da konkuriše kod evropskih fondova, naročito sa projektima prekogranične saradnje, kako bi uspeli u svojim nastojanjima za bolji život građana Medijane.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com