Društvo

Alen Ademović peva „srpsku“ u parku Svetog Save u Nišu

Tradicionalni doček pravoslavne Nove godine u Nišu biće organizovan 13. januara u parku Svetog Save. Nišlije će zabavljati Alen Ademović sa bendom.

Doček pravoslavne Nove godine tradicionalno oganizuje GO Medijana.

Tačno je da će Alen pevati u parku Svetog Save. Javna nabavka je prošla i u toku je potpisivanje ugovora. Prethodne godine uglavnom smo dočekivali sa muzičarima koji su dolazili iz drugih gradova. Ove godine sam rekao da će to biti neko ko je potekao sa niškog asfalta, neko ko je rođeni Medijanac i neko ko jeste velika muzička zvezda, poznata i u svetu“, rekao je Nebojša Kocić predsednik GO Medijana.

Foto: B.A.

Program otvara Toca i bend od 21 čas, dok će Alen sa svojim bendom nastupati od 22:30. Početak Nove pravoslavne godine obeležiće veličanstveni vatromet, nakon čega se fešta nastavlja i trajaće do pola sata iza ponoći.

Zamolio bih naše sugrađane da na koncert ne donose pirotehniku. Biće je dovoljno, mi smo nabavili dovoljne količine koje će biti ispaljene tačno u ponoć. Obećavamo divan provod“, istakao je Kocić.

Ukupan budžet dočeka pravoslavne Nove godine iznosi oko 2 miliona dinara, koliko je trošeno i ranijih godina.

Alen Ademović, pevač neobične boje glasa, dugo godina je bio zaštitni znak grupe Miligram, ali je po izlasku iz grupe nastavio solo karijeru. Nije nepoznato da je gotovo celu planetu obišao delivši scenu sa Goranom Bregovićem i njegovim orkestrom za svadbe i sahrane.

Alen Ademović potiče iz niške muzičke porodice. Majka Jasmina Ademović je dugogodišnji tekstopisac, a otac Ninoslav kompozitor, u estradnom svetu poznat kao vrstan poznavalac muzike.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com