Merošina

Aleksandar Vučić se iz aviona obratio građanima Srbije (VIDEO)

Obećao sam vam da ćemo sačuvati mir i stabilnost. Molim vas da se ne suprtotstvaljate batinašima, to ćemo da radimo mi kao država. Predaja nikada nije bila opcija, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Opštinski odbor SNS Merošina saopštenjem je pružio punu podršku politici predsednika i Srpske napredne stranke.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Srpska napredna stranka staje odgovorno i savesno u odbranu Ustava, zakona, institucija i građana Republike srbije osuđujući divljanje razularenih hordi fašista u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Napad na Dom Narodne skupštine Republike Srbije, napad na institucije  u Novom Sadu i Nišu kao i na organe reda je kukavički čin onih koji sebe nazivaju delom opozicije. Pozivamo nadležne da privedu pravdi one koji uništavaju državnu imovinu. U trenucima kada nasilje postane vodeća sila, svaki čestit, pošten i pristojan građanin Srbije dužan je da stane u odbranu budućnosti svoje dece i osudi one koji žele da nas vrate u mračnu prošlost, u vreme izgubljene budućnosti, nezaposlenosti, materijalne i fizičke nesigurnosti. Ispadi grupe huligana, predvođene šačicom istrošenih političara koji opet žele da otimaju od građana, neće proći!

Mi gradimo Srbiju i nećemo dozvoliti da je ruše oni kojima su naredbodavci negde u inostranstvu. Želimo jaku i pristojnu Srbiju zbog budućnosti naše dece.

Živela Srbija!!!”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com