Sport

Aleksandar Stanković: Daću sve od sebe da Radnički bude u mirnoj luci

Pod vođstvom novog trenera, Aleksandra Stankovića, Radnički je ostvario dva remija, što bi rekao mladi stručnjak “nismo izgubili, ali nismo ni pobedili”. Sve priče po kuloarima oko regularnosti utakmice u Surdulici, teško su pale Stankoviću.

Priče oko neregularnosti padaju u vodu posle tako borbenog i beskompromisnog remija. Fudbal se zasniva na greškama, i priče po kuloarima vređaju ti intelekt i ruše kredibilitet – kaže i osvrće se na događaje sa terena.

“Radnički uvek treba da ide na pobede i tom cilju smo podredili naše težnje. Igrali smo hrabro, do kraja otvoreno, bio je to rat na terenu, ginulo se za svaku loptu. Ako vam kažem da je najbolji pojedinac utakmice bio njihov golman, kome mogu da kažem “svaka čast”, može se naslutiti ko je igrao ofanzivno i imao više šansi. Radnik je imao dve izgledne situacije nasuprot naših osam prilika, koliko smo izbrojali. Mogli su nas kazniti u 90. minutu, kada smo otišli suviše visoko. Sve što sam imao na raspolaganju gurnuo sam u vatru. Rekao sam ranije da u rosteru imamo tek 13-14 igrača, tako da sam pružio priliku detetu iz omladinskog pogona da zaigra u špicu u finišu susreta”, kaže u osvrtu na duel sa Radnikom Stanković, koji nije mogao da računa na Pantelića i Gavrića.

Već u četvrtak u Niš dolazi ugrožena Inđija.

“Nama je svaka naredna utakmica najvažnija. Nalazimo se ispod crte, i kad pogledaš šta se dešava, moramo da budemo pozitivni, da nam se oporave Pantelić i Gavrić, i da uknjižimo tri boda. Inđiju poznajem jako dobro. Pozadi su stožeri Bakić i Škorić, štoper Stajić, Neškovič u vezi… Tranziciono su čvrsta ekipa. Mi nismo u dobrom trenutku, pritisak je nametnut i dalje čekamo na pobedu”, Stanković realno sagledava dosta složenu situaciju u kojoj se klub nalazi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com