PromoPromo vesti

Akustični talasi za razbijanje čak i kamena u bubregu

Oprobana i izuzetno delotvorna metoda koja datira još iz starijih vremena, a u današnje – savremeno doba ima višestruke namene, novina je i u salonima Medeja koja će sasvim sigurno povećati broj zadovoljnih korisnika.

Medeja je u svojim salonima pripremila nove načine da svoj izgled učinite savršenim, a vaše je samo da se opustite i prepustite stručnim rukama iskusnog osoblja.

Shockwave – terapija akustičnim talasima (Acoustic Wave Therapy)

Akustični talasi se sa velikim uspehom koriste u medicini od 1980. godine za razbijanje kamena u bubregu, a od 1990. za tretiranje ortopedskih stanja.

Najnovija otkrića i opsežna istraživanja bazirana na dugogodišnjem iskustvu i medicinski potvrđena klinička ispitivanja, dovela su do razvoja Shocwave – AWTh aparata za borbu protiv celulita.

Primenom Shockwave aparata na sportistkinjama primećene su pozitive promene na koži i celulitu tih devojaka. Koža sportistkinja, tretirana shockwave aparatom zbog povreda ligamenata, tokom tretmana postajala je čvršća, zategnutija i sa značajno manje celulita.

Ovakvo otkriće dovelo je do daljih naučnih studija i istraživanja o dejstvu akustičnih shockwave talasa na tretiranje celulita. Razultat je bio Shockwave aparat i metoda tretiranja celulita akustičnim talasima u svrhu lečenja celulita kod žena.

Tretman celulita Shockwave akustičnim talasima

Terapija shockwave akustičnim talasima koristi kinetičku energiju, koja se posebnom tehnologijom pretvara u akustični talas velikog pritiska za tretiranje dva najveća uzroka za pojavu celulita kod žena: fibrozu vezivnog tkiva oko koje se gomilaju masne naslage i protruziju masnoće u donje slojeve dermisa.

MEDEJA
Kozmetički salon
Tome Rosandića 6
018/511-611, 511-612
064/3003340
info@medejacosmetic.com
MEDEJA Bulevar
Vizantijski Bulevar br.2
018/511-610
064/383-0000
medejabulevar@gmail.com
www.MedejaCosmetic.com

Shockwave proizvodi talas koji prodire duboko kroz kožu i doseže do fibroznih tvorevina nastalih oko vezivnog tkiva, koja su ujedno i najveći razlog stvaranja celulita. Akustični shockwave talas podstiče proizvodnju kolagena, a time dolazi do opuštanja i razbijana stvrdnutih vlakana što vraća glatkoću koži i daje joj zategnuiji izgled, a ujedno se oslobađaju začepljene masti, voda i toksini.

Ovaj proces stimuliše nerve i povećava protok krvi u tretiranim oblastima, što proizvodi sveže i deblje lance kolagena koji kožu čine dodatno zategnutijom i glatkom.

Akustični talasi ujedno ojačavaju kožu, koja tako ojačana, ne dozvoljava celulitu da prodre u nju i stvori onaj dobro poznati efekat narandžine kore. Svojom sposobnošću da utiče na dva glavna uzroka nastanka celulita Shockwave terapija akustičnim talasima je jedinstvena i posebno učinkovita metoda u borbi protiv celulita. Sam tretman je brz, efikasan, neinvazivan i bezbolan.

ZAKAŽITE SVOJ TERMIN!!!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com