Promo vesti

Akreditovana i pouzdana biohemijska laboratorija Poliklinike HUMAN

Poliklinika Human je jedna od vodećih poliklinika iz oblasti opšte i interne medicine, biohemijske, mikrobiološke i patohistološke laboratorije.

Timski rad poliklinika je u prilici da svojim pacijentima pruži kompletne biohemijske, mikrobiološke i patohistološke analize, kompletne preglede, lečenje i dijagnostiku iz oblasti opšte prakse, interne medicine (endokrinologije, kardiologije, pulmologije, nefrologije, hematologije, gastroenterologije), urologije, radiologije i estetske i rekonstruktivne hirurgije.

Osnovni zadatak i cilj biohemijske laboratorije Poliklinike Human je laboratorijska dijagnostika koja će omogućiti pravovremeno postavljanje dijagnoze i praćenje terapije i toka bolesti.

Opredeljenost za primenu i uvođenje osetljivih i specifičnih  metoda ispitivanja nas uspešno vodi ka tom cilju. Stalni razvoj je rezultovao velikim brojem raznolikih analiza biološkog materijala koje je moguće uraditi u biohemijskoj laboratoriji Poliklinike Human.

Osnovni biohemijski parametri pružaju uvid u funkcionisanje pojedinih organa i organizma kao celine. Ukoliko neki parametar odstupa od referentnih vrednosti to obično ukazuje na patološko stanje određenog organa, u slučaju odstupanja većeg broja parametara, na ozbiljnu kliničku sliku jednog oboljenja.

O određivanju biohemijskih parametara (glukoza, gvožđe, lipidni status…) kao i određivanju tumorskih markera i hormona pročitajte više >OVDE<

Osim biohemijske, i ostale laboratorije karakteriše visoka preciznost u radu, stručno osoblje i najsavremeniji aparati, analizatori.

Tačni i precizni rezultati, izdaju se u najkraćem roku.

Kako bi pacijentima uštedeli vreme, rezultati se šalju putem maila, elektronski generisani i verifikovani, što ih čini validnim gde god da se odštampaju.

Sve laboratorije su akreditovane prema SRPS ISO: 15189 standardu.

Poliklinika HUMAN
Bul. Dr. Zorana Ðinđića 14-24
018/538-889
018/538-890
060/23-02-023
FaceBook
www.poliklinikahuman.rs
info@poliklinikahuman.rs


Osim u Nišu, biohemijske laboratorije poliklinike Human posluju i u Vranju, Prokuplju i Aleksincu.

Dobro došli u polikliniku HUMAN

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com