Promo

Ako volite dobar internet, pametan izbor je NINET

NiNet Company je telekomunikacioni brend iz Niša koji posluje već više od dve decenije u Nišu. Od 2003. godine uslugama pokriva veći deo Južne Srbije.

“Prateći najnovije svetske trendove, telekomunikacijske i informacijske standarde, svojim korisnicima želimo da osiguramo kvalitetnu uslugu po povoljnim cenama. U vreme stalnih promena istražujemo nove mogućnosti, nove usluge, nova tržišta i stremimo ka tome da budemo prepoznatljivi kao dobavljač usluga i podrške vrhunskog kvaliteta”, ističu u NiNetu.

Ključ uspeha ove niške kompanije je stručni kadar koji poseduje široki spektar znanja i veština, ali pre svega porodične vrednosti koje su osnov u svakom poslovanju, dodaju u NiNet-u.

“Zadovoljni korisnicu su naša najveća vrednost i zato zahvaljujući činjenici da svoje resurse sami održavamo i kreiramo, u mogućnosti smo da klijentima ponudimo povoljne cene usluga na vrhunskom nivou”, kažu u NiNetu.

Za više informacija o uslugama koje nudi ova niška kompanija:
Bulevar Nemanjića 25, Niš, Serbia
+381 65 9410000

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Poštovani,ineresuje me mogućnost neta na lokaciji Čapljinac
    Ivana
    061/2317939

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com