Promo

Akcijske cene! Magnetna rezonanca na popustu od čak 15%, skener i rendgen po nižoj ceni – Neo Mag

Trenutno je u Dijagnostičkim centrima Neo Mag u Nišu i Pirotu akcijska cena za preglede i snimanja na magnetnoj rezonanci. Neo Mag raspolaže najsavremenijim uređajima za magnetnu rezonancu, a trenutno je ova usluga na popustu od čak 15% i pregled iznosi samo 11.500 dinara.  Skener u Nišu 11.000 i rendgen 3.150 dinara po specijalnim akcijskim cenama. Ovi centri sarađuju sa UNIQA osiguranjem i ovi pregledi su dostupni svima.

Novi Dijagnostički centar Neo Mag u Pirotu, ima dugogodišnju tradiciju rada u Nišu i od izuzetnog je značaja ne samo za Pirot već za čitav region. A pacijenti iz ovog kraja više ne moraju da dolaze u Niš na pregled i snimanja.

Novi Dijagnostički centar Neo Mag u Pirotu opremljen je najsavremenijim uređajima i aparatima koji prate svetske standarde. Ovim visokokvalitenim uređajima upravlja stručni tim lekara sa višegodišnjim iskustvom iz Beograda i Niša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NEO MAG (@neomag_group)

U novootvorenom dijagnostičkom centru možete da uradite magnetnu rezonancu, rengen (u pripremi), ultrazvuk a uskoro će biti dostupan i skener i to su samo neke od usluga koje su svima dostupne u pirotskom centru, gde mogu da se pohvale izuzetno kvalitetnim Philips uređajima jačine 1,5 T koji se danas koriste u prestižnim klinikama u svetu.

Neo Mag Grupa iza sebe ima dve decenije uspešnog rada i preko 50.000 pregledanih pacijenata.   

Dijagnostički centar u Pirotu na 500 kvadratnih metara osnovan je sa namerom da građanima Pirota i regiona omogući da radiološke i specijalističko-kunsultativne preglede obavljaju na najsavremenijim uređajima uz konsultacije sa vrsnim stručnjacima.

“Dugogodišnje iskustvo u radu približili smo građanima Pirota i omogućili im preglede na najsavremenijim medicinskim aparatima u dijagnostici. A kako se za ovu vrstu pregleda čeka svuda u svetu, Pirot a i čitav region dobio je puno, jer je moguće danas ovde odraditi nasloženija snimanja bez čekanja”, kaže vlasnik i menadžer DC Neo Mag u Pirotu Slađana Đorđević.

Ono što izdvaja Neo Mag od konkurencije je potpuna posvećenost pacijentima, koja se potvrđuje u radu iz dana u dan.

“Izuzetno je važno i volela bih da istaknem ono po čemu se naš centar razlikuje od drugih dijagnostičkih centara na jugoistoku Srbije a to je prisustvo radiologa tokom snimanja. Pacijent odmah nakon snimanja dobija izveštaj radiologa i predlog za dalje konsultativno-specijalističke preglede i dalje lečenje. Konsultativno-specijalističke preglede drugih specijalista pacijenti mogu da zakažu i obave nakon dijagnostičkih analiza isto u Dijagnostičkom centru Neo Mag u Pirotu. Ovu vrstu pregleda obavljaju doktori iz Niša, Beograda (VMA) a u pregovorima smo i sa lekarima iz Turske, sa kojima smo imali odličnu saradnju. Svi ovi lekari  dokazali su svoju stručnost velikim brojem pregleda koji su urađeni u Dijagnostičkom centru Niš”, rekla je Đorđević.

Direktan kontakt sa pacijentima je njihova specijalnost a godine isustva dokazale su da je to najbolji put do izlečenja.

U Neo Magu ističu da se njihovim pacijentima organizuju konsultativno-specijalistički pregledi sa lekarima Vojno medicinske akademije iz Beograda a svakodnevno su na usluzi specijalisti Univerzitetkog kliničkog centra Niš. U okviru specijalističko konsultativnih pregleda pacijentima Neo Maga su urolog, neurolog, neurohirurg, ortoped i pulmolog.

Konsultativno-specijalistički pregledi organizuje se nakon dijagnostičkog pregleda na zahtev i preporuku secijaliste radiologa.

Dijagnostički centar Neo Mag u Pirotu ima saradnju sa Unica osiguranjem i drugim osiguravajućim kućama,  ugovore sa sindikalnim organizacijama, državnim i privatnim firmama te je na taj način plaćanje pregleda u više mesečnih rata moguć.

Uskoro će u ovom Dijagnostičkom centru u Pirotu biti otvorena i Medicina rada sa laboratorijom koja će upotpuniti ponudu zdravstvenih usluga koje možete obaviti na jednom mestu.

Rad Dijagnostičkih centara u Nišu i Pirotu možete da pratite i na društvenim mrežama:

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dijagnostički centar Neo Mag – Pirot
Nikole Pašića 252, preko puta ambulante Tigar
RADNO VREME
Radni dani: od 08 do 20 sati
Subota: od 08 do 15 sati
Po pozivu za hitne slučajeve!
010/323 111
065/ 45 67 111

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com